Malaysian Underground Lyrics


Welcome To MyLirik! by andax
Mac 21, 2007, 3:23 pm
Filed under: Misc

advert

Selamat datang ke MYLIRIK !
Mungkin dah lama tak updated agak sibuk sikit diwaktu ini. Diharap korang diluar sana boleh memberi sumbangan lirik. Tak terlarat aku nak mencari lirik-lirik band tempatan. Tak kiralah band korang ke band orang lain ke, yang penting boleh disumbatkan didalam MYLIRIK ni.
Terima Kasih.

Postkan lirik anda di kolum SUBMIT LYRIC

🙂

Advertisements


Bollok Wok Vol.3 by mylirik
Mac 6, 2007, 4:31 am
Filed under: Gig/events

bollok wok



Welcome To Mylirik by mylirik
Mac 6, 2007, 1:38 am
Filed under: Misc


NOW LAUNCH!


Hai guys! Laman ini dibuka adalah untuk memudah kan korang semua mencari lirik-lirik band underground di Malaysia serta Indonesia . Mungkin laman ini ada cacat celanya. tapi akan cuba diperbaiki. Segala komen dan pendapat korang amat dihargai. Terima Kasih!
 -Musik itu indah
p/s: hanya lirik-lirik local band dan indonesia underground sahaja!!

akan di update dari semasa kesemasa!
thanks! Support your local music scene!


Malaysia Blog Sites Listing